Υπηρεσίες

Archontiko Theodora maple leaf svg icon
Προσφέρουμε

μοναδικές στιγμές

Το Αρχοντικό Θεοδώρα εδώ και χρόνια παρέχει στον Επισκέπτη αυστηρά υγεινονομικές καλύψεις φιλοξενίας στα οχτώ(8) ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του καλύπτωντας τις απαιτήσεις για μια ολοκληρωμένη και ασφαλή διαμονή.

Archontiko Theodora maple leaf svg icon

Πάρκινγκ

Σε κοντινή απόσταση από το Αρχοντικό Θεοδώρα, η κοινότητα της Μακρινίτσας παρέχει άνετο χώρο ελεύθερης δημόσιας στάθμευσης.

Πρωινό

Καθημερινά σερβίρεται τόσο σε κοινό χώρο μα όσο και στο δωμάτιο, ολοκληρωμένο γεύμα ώστε ο Φιλοξενούμενος να αντλεί ενέργεια για περαιτέρω δραστηριότητες.

Ελεύθερο Wifi

Το Αρχοντικό Θεοδώρα παρέχει άπλετο ιδιωτικό δίκτυο σύνδεσης στο ίντερνετ, χρίζοντας για ακόμη μία φορά τις προηγμένες υπεύθυνες διαδικτυακές του υπηρεσίες.

Καθαριότητα

Επιμελής και τακτική ανανέωση των δωματίων στο Αρχοντικό Θεοδώρα είναι το σημείο κατατεθέν όλων των κριτικών που εισπράττουμε από ικανοποιημένους φιλοξενούμενους.

Μπαρ / Σαλόνι

Το Αρχοντικό Θεοδώρα διαθέτει κοινόχρηστο χώρο τόσο εξωτερικό για τους θερινούς μήνες μα όσο και εσωτερικό με τζάκι και ζεστή ατμόσφαιρα.

Αγορά Δώρων

Διαθέτουμε κατάστημα με παραδοσιακά πηλιορείτικα προϊόντα συνυφασμένα με τη παράδοση της Μακρυνίτσας ώστε η αναχώρηση να χαρακτηρίζεται ανεξίτηλη.

Αρχοντική
Αίσθηση

Archontiko Theodora maple leaf svg icon
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας γεμίζει τον Επισκέπτη με τη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Πηλίου χάρις το διατηρητέο στυλ κατασκευής στην ιστορική «Μακρινίτσα».

Παραδοσιακή Κουζίνα

Archontiko Theodora maple leaf svg icon
Η «Μακρινίτσα» διατηρεί εδώ και αιώνες μυστικά γευστικών πιάτων που απογειώνουν τις ανθρώπινες αισθήσεις. Χαρακτηριστικά τα καλύτερα εδέσματα κάνουν λόγο για το Μπουμπάρι, τους Ριγανοκεφτέδες, τη παραδοσιακή Φασολάδα, το Σπετζοφάι και τα χόρτα με αυγά.

Μαγευτική Θέα

Archontiko Theodora maple leaf svg icon
Τα πέντε(5) δωμάτια διαθέτουν τζάκι ενώ όλα μαζί συνολικά σε αριθμό οχτώ(8) μαγεύουν με την μερική και ολική θέα προς τη πόλη του Βόλου και φόντο το απέραντο γαλάζιο του «Παγασητικοὐ».

Εξορμήσεις

Archontiko Theodora maple leaf svg icon

Στην κεντρική πλατεία στεγάζεται το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας «Οξεία Επίσκεψις» το οποίο φιλοξενεί κειμήλια από τον 13ο εώς και τον 20ο αιώνα. Είναι μοναδικό στο είδος του για την ευρύτερη περιοχή, ενώ φιλοξενεί εκπαιδευτικά προγράμματα σχολείων και ιδρυμάτων.

Το αρχοντικό «Τοπάλη», κοντά στην κεντρική πλατεία της Μακρινίτσας, κτίστηκε το 1844 και αποτελεί τυπικό δείγμα της Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής. Πρόκειται για λιθόκτιστο τριώροφο
κτήριο με κάτοψη σε σχήμα «Γ».

Μακρινίτσα Πηλίου

Archontiko Theodora maple leaf svg icon
Χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου βόρεια του Βόλου, είναι από τα τουριστικοτερα ορεινά χωριά της Ελλάδας και φημίζεται για το παραδοσιακό της χρώμα, την ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική της και για την εξαιρετική θέα που διαθέτει προς τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Για τον λόγο αυτό χαρακτηρίζεται ως το «μπαλκόνι του Πηλίου».